Sibcon huvudbild blå, natur.

Villa Fjällnäs

Villa fjällnäs

Fjällnäs är en ovanlig kontrast av modernt och traditionellt. Genuint hantverk av grovt rundtimmer i samspel med stora glasytor. Det fyra meter breda sammanhängande glaspartiet i vardagsrummet kan bytas ut mot en skjutdörr. Vrider man fönsterväggen mot söder, så får man ett mycket klimateffektivt hus. Planlösningen erbjuder stora gemensamma utrymmen och högt till tak där man som mest behöver det.

Detta hus finns även optimerat för uthyrning. Då inhyser det 10-13 bäddar med bibehållna gemensamma ytor.  Hör av er för ritningar.


Teknisk info

Nedre plan: 87,5 kvm
Övre plan: 51,3 kvm
Total boarea: 138,8 kvm
   
Byggarea: 101,3 kvm
   
   
   
   

Fjällnäs

Entré

Fjällnäs

Sida

Fjällnäs

Planritning nedre plan

Fjällnäs

Planritning övre plan